Чи можу я перенести квартиру з одного акаунта в інший?

You are here:

Якщо у Вас виникла необхідність перенести квартири з одного акаунта в інший, оберіть один з двох акаунтів, з яким ви будете працювати й надалі.
В акаунті, в якому робота з квартирами більше не передбачена – квартири необхідно видалити. Детальніше про це тут.

____1.PNG

Всі видалені квартири, що залишилися в недіючому (старому) акаунті, необхідно знову додати в основний акаунт, в якому ви плануєте працювати, скориставшись кнопкою «Додати квартиру».

_______________.png

Історія замовлень і виплат, а також відгуки по квартирах залишаються в тих акаунтах, в яких були розміщені квартири на момент створення бронювання, перенести їх до нового акаунту неможливо, тож будьте уважні при виборі акаунта, з яким будете працювати надалі.