Як видалити персональну знижку?

Підписатися

У разі, якщо власник передумав давати знижку гостю, він може її видалити. Для цього в повідомленні-запиті необхідно натиснути на посилання Видалити.

 І у вікні натиснути ОК:

Повідомлення з персональним пропозицією не видаляється з чату власника і гостя. У повідомленні буде зазначено, що пропозиція видалена.

17.jpg

Це означає, що гість більше не може скористатися персональною знижкою, і якщо він перейде на сторінку квартири і вибере зазначені в знижці дати, то побачить стандартну актуальну ціну, яка відображається для всіх користувачів.

Маєте ще запитання? Надіслати запит

Коментарі

Powered by Zendesk